Turridning i Västra Götaland

Följ med på vildmarksritter i de västgötska skogarna
på våra lugna westernridna quarterhästar.
Vi skräddarsyr ridturer utifrån dina önskemål och kundskaper.
Vi har öpper året runt.

Mysiga Turen

image
Mysiga Turen
1 timme 450 kr
2 timmar 750 kr
Boka via tel 070-75 633 75 eller helst via info@salang-horsecamp.se

Lugna ridturer med små grupper där vi följer mjuka
stigar och vägar i skogen i skritt och trav.
Vi avpassar häst efter din ridvana.
Du kan välja på 1 eller 2 timmar.

Vildmarksritten

Här rider vi en halv dag c:a 4 timmar i lite mer otämd natur.
Kanske ser vi en älg, grävling, räv eller annat vilt.
Vi rastar vid någon skogssjö och turen går i trav och galopp

Månskensritt

Endast vid fullmåne och klart väder. Vi rider ut i natten i trollskogarna runt Saläng. Tiden får andra dimensioner och kanske anar vi väsen som inte ses under dygnets ljusa timmar. Småfolk och knytt är lekfulla och nyfikna och du undrar varför mössan flög av i skuggorna vid mossen och förnimmer ett svagt fnitter i det månbelysta mörkret.

Kantarellritt

På höstarna söker vi kantareller till häst. Man får en otrolig överblick från hästryggen och det lyser gult i mossan lite överallt. I höstas bar hästarna hem åtskilliga kilon i sadelväskorna. Antingen tar man hem sina kantareller eller lagar till dom vid den öppna elden på kvällen. Men det har hänt att vi kommit hem tomhänta också.

imageimage

Handikappridning

Vi har bred erfarenhet av människor med olika funktionshinder och tar gärna emot grupper eller enskilda för handikappridning. Vårdare eller kontaktperson bör medfölja. Vi anpassar ridningen efter önskemål och behov. Vi vänder oss till personer med olika sorters handikapp. Det kan vara både fysiskt och psykiskt handikappade samt personer med en speciell diagnos t.ex Downs syndrom, Autism, Asperger, ADHD, med mera. Du kan som privatperson, via ditt företag eller via din skola med mera, vända dig till oss för att prova ridning.

För bokning kontakta oss